Tarieven

Tarieven

Voor we u informeren over onze tarieven.

Allereerst beoordelen wij of u in aanmerking zou kunnen komen voor gefinancierde rechtsbijstand. Als dat zo is, betaalt u een eigen bijdrage die afhankelijk is van uw inkomen en gezinssituatie. Meer informatie vindt u op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Honorarium (uurtarieven)

Voor diegenen die niet in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand, geldt dat wij een scherp uurtarief hanteren: € 223,85 inclusief BTW (€ 185,­- exclusief BTW).

Geen kantoorkosten

Wij brengen, in tegenstelling tot de meeste andere kantoren, geen kantoorkosten (meestal 6% van het uurtarief) in rekening. Gaandeweg de zaak wordt u steeds adequaat geïnformeerd over het kostenverloop. Daar waar mogelijk kunt u vooraf afspraken met ons maken over de totale kosten. U kunt hier uiteraard ook altijd naar informeren. Hieronder vindt u voor een aantal veel voorkomende zaken op het terrein van het personen-­ en familierecht vaste tarieven staan. Het is echter ook mogelijk uw zaak op uurtarief te laten behandelen. In overleg met u wordt bekeken wat het beste bij uw situatie past.

Afspraak buiten kantooruren.

Het is ook mogelijk om in het familierecht een afspraak buiten kantooruren te maken.

Tarieven