Mr. G.A.P. (Ine) Avontuur

“Cliënten die bijstand wensen van een advocaat of mediator zoeken geen antwoord op een juridische vraag, maar een oplossing voor hun probleem. Vanuit deze gedachte sta ik u zo praktisch en efficiënt mogelijk terzijde”.

Specialisatieverenigingen en nevenactiviteiten:

Mr. G.A.P. (Ine) Avontuur, specialist in familierecht en mediation en lid van de VFAS, de specialisatieverenging van advocaten in het familierecht.

“Na de afronding van haar studie aan de Universiteit van Tilburg in 1992 is Mr. Avontuur een aantal jaar als jurist verbonden geweest aan het Bureau voor Rechtshulp in Middelburg. “Ik heb mij in mijn loopbaan van meer dan 25 jaar met diverse rechtsgebieden bezig gehouden, maar inmiddels richt ik mij uitsluitend op familie- en jeugdrecht”.

  • Lid van de vFAS, tevens advocaat-mediatior
  • Voorzitter regionale klachtencommissie maatschappelijke opvang Oost-Brabant

 

Mediation
Het is ook mogelijk dat u zich voor bemiddeling bij een scheiding tot mij wendt. Bij een mediation is het de bedoeling dat u zelf afspraken maakt met elkaar over de gevolgen van de echtscheiding. De mediator is degene die het proces begeleidt en bewaakt en ervoor zorg draagt dat afspraken juridisch steekhoudend zijn. Als […]
Lees meer
Familierecht
Familierecht Familierecht is een breed begrip, waaronder tal van complexe rechtsvragen schuil gaan. U kunt bij ons kantoor terecht, als particulier en als ondernemer, voor alle vragen die zich op dit rechtsterrein begeven. U kunt daarbij onder meer denken aan; Echtscheiding of ontbinding geregistreerd partnerschap; Afwikkeling huwelijksvoorwaarden/partnerschapsvoorwaarden, samenlevingsovereenkomst/verbreking samenwoning zonder contract; Kinder- en partneralimentatie; Gezag en […]
Lees meer

Terug naar Advocaten