Mr. G.A.P. (Ine) Avontuur

“Cliënten die bijstand wensen van een advocaat of mediator zoeken geen antwoord op een juridische vraag, maar een oplossing voor hun probleem. Vanuit deze gedachte staat ons kantoor u zo praktisch en efficiënt mogelijk terzijde”.

Specialisatieverenigingen en nevenactiviteiten:

Mr. G.A.P. (Ine) Avontuur, specialist in familierecht en mediation en lid van de VFAS, de specialisatieverenging van advocaten in het familierecht.

“Na de afronding van haar studie aan de Universiteit van Tilburg in 1992 is Mr. Avontuur een aantal jaar als jurist verbonden geweest aan het Bureau voor Rechtshulp in Middelburg. Daarna is Ine gespecialiseerd in de rechtsgebieden personen- en familierecht maar ook geen onbekende in het migratierecht.”

  • Lid van de vFAS, tevens advocaat-mediatior
  • Lid werkgroep Rechtshulp aan Vluchtelingen
  • Voorzitter regionale klachtencommissie maatschappelijke opvang Oost-Brabant

Vanaf 1994 gespecialiseerd in de rechtsgebieden migratierecht en personen- en familierecht.

Mediation
Ons kantoor biedt in familiezaken mediation aan, in het bijzonder mediation bij echtscheiding of ontbinding van een geregistreerd partnerschap. Bij een mediation gaat u samen naar één advocaat-mediator die u begeleidt om afspraken te maken over de gevolgen van de ontbinding van een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Start van een mediationtraject In het begin van […]
Lees meer
Familierecht
Familierecht Familierecht is een breed begrip, waaronder tal van complexe rechtsvragen schuil gaan. U kunt bij ons kantoor terecht, als particulier en als ondernemer, voor alle vragen die zich op dit rechtsterrein begeven. U kunt daarbij onder meer denken aan; Echtscheiding of ontbinding geregistreerd partnerschap; Afwikkeling huwelijksvoorwaarden/partnerschapsvoorwaarden, samenlevingsovereenkomst/verbreking samenwoning zonder contract; Kinder- en partneralimentatie; Gezag en […]
Lees meer

Terug naar Advocaten